Passa al contingut principal

Guia d'educació digital dirigida a les familiesUs recomanem la Guia dirigida a les famílies
"Com t'impliques en l'educació digital dels teus fills i filles? 

  • La Guia ha estat editada per l'Ajuntament de Barcelona i FaPaC és una de les entitats que ha participat en la seva elaboració.

Benvolguda AMPA,

Us informem de la Guia d'Educació Digital publicada amb l'objectiu d'orientar i informar totes les famílies en l'educació digital dels nostres fills o filles en edat escolar. La guia vol ser una eina de referència per donar resposta als interrogants que en l'actualitat se'ns poden plantejar als pares i mares sobre com afrontar l'educació dels infants i adolescents en relació amb les noves tecnologies i amb d'altres aplicatius. 

Tots sabem que les noves tecnologies ofereixen moltes possibilitats, però també poden generar riscos i problemes. Per això, és important comptar amb tota la informació possible per tal d'ensenyar valors saludables i segurs des dels primers anys de vida d'un infant fins que és un adolescent. 

A la guia trobareu explicacions entenedores sobre les diferents tecnologies, així com diversos consells per saber què hem de tenir en compte i com actuar davant dels dubtes.

Esperem que us sigui molt útil. 

Podeu accedir a la Guia online en aquest enllaç: Guia Educació Digital