Passa al contingut principal

Activitats extraescolars al barri


Benvolgut/Benvolguda,

Ens plau fer-vos arribar la Guia d'entitats, serveis i equipaments públics. Activitats extraescolars al barri 3-16 anys, per al proper curs escolar 2014-2015. Aquesta guia forma part d'una de les accions que desenvolupa el programa Patis Escolars Oberts al Barri al vostre districte.
El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat per la regidoria d’Educació i Universitats, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant la seva vessant educativa i social i oferir un context segur i de proximitat per a infants, joves i famílies de la ciutat. La iniciativa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, compta amb el suport dels districtes de la ciutat, del Consorci d’Educació de Barcelona, de la Fundació Jaume Bofill i la col•laboració de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.
Aquesta Guia d'entitats, serveis i equipaments públics. Activitats extraescolars al barri 3-16 anys, 2014–2015 i la resta d’edicions fetes per a tots els districtes de Barcelona, així com la informació de les accions obertes a tothom del programa Patis Escolars Oberts al Barri, les podreu trobar al web del programa www.bcn.cat/patisoberts.
Ben cordialment,
Programa Patis Escolars Oberts al Barri
Institut Municipal d'Educació
Ajuntament de Barcelona