Passa al contingut principal

Projecte Fort Pius Ràdio


Fort Pius Ràdio ha començat les seves emissions de prova. Han estat els alumnes de Primer B. A la classe d´anglès, amb la Francisca Mariscal, que és també la seva tutora, han fet un programa musical, presentat les cançons que ells mateixos havien triat. L'arxiu de so que teniu aquí correspon a aquesta classe. Apuntem: 17 de març de 2015,neix Fort Pius Ràdio! 


Aquest és un projecte que permet als alumnes fer espais radiofònics (siguin musicals, documentals, reportatges, de debat o qualsevol altre) amb contingut curricular. D'aquesta manera, al mateix temps que estudien la matèria, aprenen a expressar-se en públic. Com que han de defensar-ho davant d'un micròfon (cosa que, vulguis que no, impressiona una mica) se senten especialment motivats per conèixer de què estan parlant. 


L'aprenentatge de les llengües, o de la música és l'ús més immediat de Fort Pius Ràdio, però l'experiència d'expressar-se en públic (i de preparar el que cadascú vol dir en públic) pot servir per a qualsevol matèria, com ha demostrat Féliz Zamorano, professor d'Educació Física, que va decidir fer amb alumnes de Segon d'Eso una conversa sobre valors de l'esport. Amb una organització exemplar els dotze alumnes del Félix han exposat i defensat les seves idees, dirigint ells mateixos l´espai.


Són emissions de prova! Si punxeu, a alguns alumnes els sentireu tan tímids que de vegades gairebé no se'ls sent. Un micro impressiona, i a perdre la por al micro, a perdre la por a parlar en públic també se n'aprén. D´això es tracta.


Aquí podeu sentir les primeres emissions: Anglès i Educació Física