Passa al contingut principal

Taules Rodones d'orientació als Estudis Superiors




El passat dimecres 18 de març l’AMPA, amb la col·laboració de la direcció de l’Institut, vam organitzar una activitat dirigida als alumnes de 2n de Batxillerat.

Vam constituir dues taules rodones de pares i mares de l’institut que fossin professionals de diferents sectors laborals, amb la intenció d’orientar als estudiants en la seva tria cap als estudis superiors: la primera amb ponents de la branca Científica-Tècnica i la segona amb ponents de la branca Humanística-Social.

Començàrem amb una breu presentació individual on cada participant explicà la seva motivació a l’hora de triar una carrera universitària, seguidament exposaren el ‘dia a dia’ de la seva professió, per acabar amb un torn obert de paraules per part dels alumnes i un col·loqui de tots els assistents.

A la taula Científica-Tècnica van participar Carlos Caruana, llicenciat en Nàutica i moderador de la taula; Luciano di Croce, biòleg investigador; Núria Gimferrer, metgessa; Marga Martín, veterinària i Josep Pardo, enginyer de telecomunicacions.

A la taula Humanística-Social van col·laborar Mònica Pintanel, psicòloga i moderadora de la taula; Félix Gil, economista; Martine Lucas, traductora; Gisela Boronat, historiadora i Marino Rodríguez, periodista.

Fem una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa perquè l’experiència va ser molt enriquidora, tant pels alumnes com per als professionals què van intervenir en aquesta tasca.

Des d’aquí volem agrair als alumnes la seva atenció i participació i als ponents la seva assistència i col·laboració!!