Passa al contingut principal

Fundació Infància i Família


Benvolgudes Famílies,

 Des de la Fundació Infància i Família treballem perquè infants que viuen en centres residencials puguin conviure amb una família d’acollida, per afavorir que tinguin experiències d’afecte, vinculació, atenció individualitzada i nous models i referents en el sí d’una família.

 Com a entitat col·laboradora amb l’ICAA –Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció de la Generalitat de Catalunya-, tenim l’encàrrec de fer l’estimació de la sol·licitud de les famílies acollidores i el seguiment dels infants acollits i llurs acollidors.

 En l’actualitat estem dedicant els nostres esforços per difondre el projecte d’acolliment de cap de setmana i vacances, enfocat a infants majors de 9 anys i adolescents que viuen en centres residencials, per tal d’oferir-los l’ oportunitat de conviure en família durant el seu temps lliure (caps de setmana i vacances), gaudint d'un ambient afectiu que pot proporcionar un referent familiar al noi o la noia.

 Així doncs, cerquem famílies que vulguin participar en aquest projecte. Des de la nostra Fundació s’ofereix suport i acompanyament durant tot el procés.

 Restem a la seva disposició i agrairíem que qualsevol família que volgués rebre més informació sobre l’Acolliment Familiar de Cap de setmana i Vacances contactés amb nosaltres sense cap tipus de compromís al 93 231 00 89 o sacolliment@infanciaifamilia.org

 Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.