Passa al contingut principal

El meu fill/a s'agrada?


El passat 15 de març l’Escola de mares i pares, integrada per l’AMPA i l’Institut Fort Pius, vam continuar amb la ronda de xerrades destinades a les famílies per aquest curs 2015/16.

El tema exposat fou ‘El meu fill/a s’agrada?’, a càrrec de Laura Medrano, psicòloga especialitzada en trastorns de la conducta alimentària en infants i adolescents i membre de l’Associació contra l’anorèxia i la bulímia (www.acab.org).

Vam assistir a la xerrada deu persones interessades en conèixer aquesta malaltia més a fons i que presenta dades alarmants en la població adolescent: El 5 % dels adolescents i joves pateixen trastorns alimentaris i l’11 % ofereix símptomes de risc.

La conferència va ser molt enriquidora i la ponent ens va orientar sobre els tipus de malalties diagnosticades com a Trastorns de la Conducta Alimentària (TCN), els factors de risc per patir-les, els senyals d’alerta, la prevenció i l’alimentació saludable.

Us adjuntem bibliografia per tal de què us beneficièu d’eines que puguin ajudar-vos i mantenir-vos informats sobre aquesta malaltia.

Us esperem a la propera xerrada!!!


Aquí teniu més informació

Enllaç al Consultori d'Adolescents.cat: Consultori