Passa al contingut principal

Programa del Teatre Fortpius 2016 - 21 Juny


Ja està arribant el final de curs i, com cada any, a l'Extraescolar de Teatre estan acabant d'assajar les obres que han preparat durant tot el curs per a representar-les davant nostre.

ESTEU TOTS CONVIDATS A VENIR A VEURE L'ESPECTACLE!!!


Us informem dels tres espectacles que presenten els tres grups de teatre de Fort Pius.

Lloc: L'Orfeó Martinenc, Av Meridiana, 97 (cantonada amb Consell de Cent)
Dia: Dimarts 21 de juny 2016


 17:00 (Pendent de confirmació)
 Teatre 1er ESO - REFUGI

Un grup d'amigues en crisi decideix fer una excursió al bosc. Cada vegada es veuen menys i volen reforçar la seva unió... però la natura no sembla l'ambient indicat per poder ser constructives i el concepte idíl·lic de l'amistat comença a ser vulnerable. Alguna cosa passa quan el temps passa.


18:30 (Pendent de confirmació)
Teatre 2on ESO - AIRES DE RANCOR

Les germanes Caruso es reuneixen amb les seves cosines per menjar truita de tant en tant. Aquesta nit, la vetllada serà diferent, ve la Gabriela, la germana a qui totes odien profundament i amb la que tenen comptes pendents. Enmig d'aquest microcosmos familiar o aprenen a perdonar o ensenyen que malament digerim els fantasmes del passat. Les batalles més salvatges s'alimenten de rancor.


20:00 (Pendent de confirmació)
Teatre 4rt ESO -  I ARA QUÈ?

És l'últim dia de l'últim curs de l'institut. Asseguts en un banc, 6 alumnes debaten sobre el futur, abans de començar la vida adulta. Massa preguntes sense resposta. Encara no saben que en aquest món dos i dos no sempre són quatre, que els forts no sempre guanyen i que  per molts plans que un faci, no pot saber la resta de la seva vida de memòria. Créixer és inevitable, madurar és opcional.