Passa al contingut principal

El Sant Jordi més creatiu i divers



Lectures de poemes, tallers infantils, signatura d'autors, danses tradicionals asiàtiques i balls de Bollywood, poemes cantats, històries picants... Si vols gaudir del Sant Jordi més creatiu i multicultural de la ciutat de Barcelona, vine al passeig de Sant Joan.

A les tradicionals parades de llibres i roses, el passeig Sant Joan suma des de fa alguns anys una festa literària i multicultural on tenen cabuda lectures en les llengües de diferents comunitats que conviuen a la ciutat, actuacions musicals multiètniques, contacontes i tallers adreçats als més petits i demostracions de jocs de taula, doncs no hem d’oblidar que la part baixa del passeig Sant Joan forma part del consolidat “triangle friki” de la ciutat.

L’escenari del passeig de Sant Joan amb Casp acollirà un taller de malabars infantil, un taller infantil per pintar la llegenda de Sant Jordi, la lectura de Rabindranath Tagore en hindi i català, lectura del poema Li Bai en original xinès i en català, jocs gegants del món, lectures de poemes en sirià, kurd, amazic i uns versos del cubà José Martí, l’actuació musical del grup Alcuscus i del grup de reggae Alex Bass.

L’altre escenari, el de passeig de Sant Joan amb Ausiàs March, comptarà amb actuacions de contacontes per a infants i joves, una interpretació de flauta xinesa, el taller “Guia para ser una buena persona”, balls de Bollywood, dansa tradicional ‘No Po Kong Que’, interpretació amb guitarra de la cançó tradicional xinesa ‘Mo Li Hua’ i de la clàssica espanyola ‘Asturias’, poemes cantats de Tagore, una masterclass de zumba, actuació de dansa tradicional xinesa, lectura de històries picants de la mà de les seves autores i un poetry slam.

A les carpes hi haurà demostració de llocs de taula, venda de llibres i audiollibres, tallers de la Escuela China de Barcelona, presentació de llibres, etc. Al llarg del dia, la biblioteca pública Arús també acollirà diferents activitats que recullen les essències de l’Orient, com la visita lliure a l’exposició de llibres, teles i espècies, actuacions de Bollywood, un taller de henna, presentacions d’entitats i un espectacle de cançons de l’Orient.

Més informació de totes les activitats del districte al web de Sant Jordi.