Passa al contingut principal

Documents

Us penjem aquí arxius amb diversos documents amb informacions importants relatives al proper curs. Us demanem disculpes als que vau intentar pagar la quota de l'AMPA a mitjans de juliol i no vàreu poder, o als que aquesta informació pràctica us arribi una mica tard. En canviar tot el procediment per fer la matrícula i informar les noves famílies, sabem que no tenir abans tota aquesta informació ha creat una mica de confusió. Gràcies per la vostra comprensió. 

Les informacions pràctiques que us adjuntem són aquéstes:


Obre l'arxiu1 Inscripcio AMPA i taquilles 2020-21: En aquest arxiu, els detalls per fer el pagament de la quota de l’AMPA (30€, un únic pagament per família) i, els que en vulgueu, de la taquilla (40€, de moment només una taquilla per família), indicant sempre el nom i curs de la vostra filla o fill gran a l’Institut. Quan hagueu fel el pagament, notifiqueu-ho si us plau en aquest formulari, on podreu indicar les vostres dades de contacte.

Obre l'arxiu2 Informacions AMPA 2020-21: En l’altre arxiu, un díptic informatiu de l’AMPA, per tal que conegueu el que fem, en què col·laborem i la proposta d'activitats extraescolars per al proper curs 2020/2021. També hi trobareu els horaris i el full d’inscripció de les extraescolars (podeu emplenar el mateix PDF i enviar-lo en el format que vulgueu [pdf emplenat, escanejat, fotografia] per correu electrònic entre juliol i setembre a extraescolarsampafortpius@gmail.com; per fer la inscripció a les extraescolars de Teatre i Anglès, heu d'omplir únicament el full específic que us adjuntem per aquestes dues activitats i enviar-la al correu d'extraescolars, la de teatre, o al correu d'International House que teniu indicat, la d'anglès). Les extraescolars comencen a l'octubre, amb l'excepció dels grups de teatre que continuen del curs passat, que ja han rebut informació directament de la Companyia Nocturna. I, finalment, les instruccions per utilitzar el sistema de reaprofitament de llibres Iddink amb el codi de l’Institut.

Rebeu una cordial salutació,

Adolf Díaz Capón
President de l’AMPA de l’Institut Fort Pius