Passa al contingut principal

10 Febrer - Xerrada "Participació de mares i pares a la vida escolar"


Benvolgudes famílies,

Com cada any, des de l'AMPA hem sol·licitat al Programa de Suport Educatiu de l'IMEB (Ajuntament de Barcelona) que vinguin a fer-nos alguna xerrada. Aquest curs ens han concedit aquestes dues:

- Participació de mares i pares a la vida escolar (10 de febrer)

- Ajudar als fills i filles a créixer sans (12 de maig)

Per tant, us comuniquem que el proper dilluns, 10 de febrer, a les 19:00, farem la primera d'aquestes activitats formatives que està dirigida a totes les famílies amb fills i filles que fan primària i/o secundària.

Títol: "Participació de mares i pares a la vida escolar".
Continguts: Per què és bo per a l’educació dels nois i noies que mares i pares participin a l’escola? Repercussió de la participació de mares i pares en les activitats del centre i de la comunitat educativa, en el rendiment escolar. De quines maneres hi podem participar les famílies? Quina finalitat té una AMPA? Quina finalitat té el Consell Escolar de Centre?
En aquesta xerrada-col·loqui ens donaran respostes a aquestes preguntes, podrem saber qui són i què fan els representants de les famílies a l'AMPA i al Consell escolar de Centre, i també podrem fer suggerències per millorar la nostra participació en la tasca educativa dels nostres fills i filles.

Formadora: Sandra Moreno

Preguem que confirmeu la vostra assistència escrivint el vostre nom a l'enllaç següent:

http://www.doodle.com/8ttcuniity9ex8kk
Aquesta xerrada és gratuïta i està oberta a totes les persones interessades. Adjuntem cartell per fer difusió al barri i altres AMPAs que considereu oportú. 

Us esperem!
Junta AMPA Fort Pius