Passa al contingut principal

5 Maig - Xerrada "Formes de viatjar alternatives"Us presentem la propera xerrada que es farà a l’Escola Fort Pienc la propera setmana. Creiem que és un proposta molt útil i interessant per a les famílies ara que es comencen a apropar ja les vacances...ja que tractarà sobre formes de viatjar alternatives (intercanvi de cases, housesitting) i es parlarà de formes econòmiques i molt còmodes de viatjar en família de manera respectuosa, no consumista i divertida.

La xerrada es farà el DILLUNS 5 DE MAIG de 20h-21h/21'30h a l'aula de 1r.A (primer pis) de l'Escola Fort Pienc.

Qui farà la xerrada?

El seu nom és Carlos i es presenta així...
El meu nom és Carlos López; fa uns anys que vaig descobrir l’intercanvi de cases i des d’aleshores amb la meva parella i els nostres dos petits aprofitem tots els estius per descobrir diferents racons del món vivint com un autòcton ho faria. Ja hem fet 20 intercanvis i hem cuidat cases d’altres famílies a països com Estats Units, França, Suècia, Dinamarca, Anglaterra, Holanda, etc. També la nostra família ha fundat una comunitat d'intercanvi de cases anomenada www.happyhamlet.com

De què es parlarà a la xerrada?

De diferents formes de viatjar allotjant-se en cases d’altres famílies: de l'intercanvi de cases, House Sitting (cuidant de cases o mascotes), Hospitality Exchange (couchsurfing) i de Lloguer entre particulars. Ens parlaran de les diferències i avantatges de cadascuna d’aquestes modalitats, ens donaran consells i recomanacions i ens presentarem les webs més importants de cadascuna d’aquestes formes de viatjar.