Passa al contingut principal

Votació a projectes Ampa - Premis FapacUs animem a votar pel vostre projecte d'AMPA favorit.
Fins al 30 d'abril


  • Entreu al web dels Premis FaPaC, consulteu els 15 projectes finalistes i voteu pel vostre favorit. Vosaltres decidiu els guanyadors

Barcelona, 24 d'abril de 2014 

Us recordem que encara està obert el període de votació popular dels Premis FaPaC. Després que el Jurat hagi seleccionat els 15 projectes finalistes -cinc en cadascuna de les tres categories-, ara és el nostre torn, ens toca a tots i totes decidir els guanyadors. 

Us animem a entrar al web en aquest enllaç on podreu consultar les candidatures i conèixer en què consisteixen. Fins al dimecres 30 d'abril, podeu votar per aquell projecte que considereu mereixedor del guardó en cada categoria: Tothom a l'AMPA, AMPA Solidària, i Fem Xarxa per l'èxit educatiu. La vostra opinió és important. Vosaltres decidiu. Voteu pel vostre favorit com ja ho han fet moltes persones!

Col·laboració amb el Diari de l'Educació 

D'altra banda, us informem que la FaPaC ha encetat una col·laboració amb el Diari de l'Educació per tal de promoure la difusió d'aquells temes d'actualitat i debat que ens preocupen a les AMPA i a les famílies. Periòdicament, publicarem articles d'opinió per fer sentir la nostra veu i les nostres reflexions.
Aquests dies, podeu llegir un article signat per Tere Boada, responsable dels Premis i presidenta de la federació a Barcelona Comarques, en el qual reivindiquem la importància que té reconèixer la feina i les actuacions de les AMPA amb guardons com aquests. Us convidem a llegir-lo aquí.

Tu decideixes els guanyadors dels Premis FaPaC. Vota!