Passa al contingut principal

Extraescolar d'Alemany



En el marc de les activitats extraescolars que ofereixen l'institut i l'AMPA per al curs vinent, us enviem  informació sobre l'oferta de classes d'alemany en col·laboració amb l'EOI Barcelona III. Aquestes classes, a partir de 13 alumnes, es podrien fer al mateix institut.
 Si voleu saber-ne més, podeu assistir el proper dimecres 11 (o dijous 12) a les 19:00 h. a la Sala d'actes de l'EOI Sant Gervasi a la reunió informativa. Les famílies interessades hauran d'omplir la inscripció i lliurar-la a les oficines de l'institut al més aviat possible.



Descripció
Curs adreçat als alumnes de secundària que es vulguin iniciar en el coneixement de la llengua alemanya i a la cultura dels països germànics. La programació del curs és fruit d’un conveni entre l’EOI de Sant Gervasi i dels centres d’ensenyament públic del districte.
Els continguts del currículum del curs (que representa la introducció al nivell A1) s’adapten temàticament, pedagògicament i metodològicament a les necessitats d’aquest col·lectiu.
L’aprenentatge de la llengua tindrà en compte totes les destreses (expressió oral i escrita i comprensió oral i escrita)                                                                                                                                                                                                                                  
Quin és l’objectiu?
Arribar a un nivell bàsic (A2) en tres anys.
Títol reconegut pel Departament d’Ensenyament
Nivell del curs
A 1
Horari
Dimecres 16:00 – 18:30 h
Dates
Matrícula: 10 de setembre de 16:00 a 20:00 a l’EOI Sant Gervasi. Inici: 17 de setembre  2014 / final: 17 de juny 2015 (90 hores total)
Lloc
Institut Fort Pius
Cost
365,80 € anual + 10 € material (amb dos pagaments 50% al setembre i un 50% al novembre) (Llibres – 30 €)
Min / max grup:
13 mínim – 20 màxim
Edat:
A partir de 14 anys