Passa al contingut principal

Taules Rodones d'Orientació als Estudis Superiors 2016




El passat dimecres 16 de març, l’AMPA amb la col·laboració de la direcció de l’Institut, vam organitzar una activitat dirigida als alumnes de 2n. de Batxillerat.

Vam constituir dues taules rodones amb la intenció d’orientar als estudiants en la seva tria cap als estudis superiors: la primera amb ponents de la branca científic-técnica i la segona amb ponents de la branca humanístic-social.
Vàrem reunir a pares i mares del centre que fossin professionals de diferents sectors laborals.
Començàrem amb una breu presentació individual on cada participant explicà la seva motivació a l’hora de triar una carrera universitària, seguidament exposaren el ‘dia a dia’ de la seva professió, per acabar amb un torn obert de paraules per part dels alumnes i un col·loqui de tots els assistents.

A la taula científic-tecnològic vam comptar amb la presència de Carlos Caruana, llicenciat en Nàutica i moderador de la taula; Luciano di Croce, biòleg investigador; Núria Gimferrer, metgessa; Albert Monferrer, veterinari i assessor d’indústries alimentàries; Francisco Gil, enginyer industrial i Mònica Pintanel, psicòloga.
A la taula humanístic-social ens acompanyaven Esther Alcaraz, psicòloga i moderadora de la taula; Félix Gil, economista; Eva del Barrio, mestra d’educació especial; Brígida Ceballos, treballadora social, Eduardo Montesinos, advocat i Marino Rodríguez, periodista.

Fem una valoració molt positiva d’aquest debat ja que l’experiència ha estat molt enriquidora, tant pels alumnes com per als professionals què han intervingut en aquesta tasca.

Agraïm a l’equip directiu de l’Institut la seva implicació i facilitar-nos la realització d’aquesta activitat en horari lectiu.

També des d’aquí volem agrair als alumnes la seva atenció i participació i als ponents la seva assistència i col·laboració!!


Aquí teniu totes les fotos: Galeria