Passa al contingut principal

L'Hort del Fort Pienc


El dia 24 de gener, alguns alumnes de 3r d’ESO de l’institut han començat una col·laboració en format aprenentatge-servei amb l’hort del Fort Pienc. És una manera d’aprendre com portar un hort en comú amb altres veïns, ajudant en les feines que calguin i conèixer moltes coses relacionades amb la natura de manera pràctica amb un gran valor educatiu per ells. 
 
Alguns del temes que tractarem seran: conèixer les plantes, les eines i les llavors. Fer planter amb el calendari de sembra, preparar la feixa, treure males herbes, identificar la terra, com fer compost, i d’altres idees que aniran sortint.
Tot el que aprenguin ho podran fer servir a l’hort urbà que altres alumnes i professors estan preparant per tenir a l’institut.

És faran 10 sessions els dimarts a la tarda, a cada una d’elles de manera rotativa un alumne farà de reporter i un altre de fotògraf per poder publicar, al blog de Medi Ambient de l'institut, cada setmana el resum del que han fet aquell dia.

El primer dia ha sigut una experiència molt positiva i novedosa per tots. Us animem a que entreu a veure el blog i poseu comentaris per engrescar al nois a continuar, ja sabeu que és molt important tenir seguidors !!!