Passa al contingut principal

Comunicat de l'Ampa


Benvolgudes famílies,

Esperem que estigueu bé, malgrat la situació tan excepcional que encara estem vivint. Contactem amb vosaltres per poder explicar-vos les accions que hem pogut fer i continuem fent en aquests moments. També us volem transmetre que us podeu adreçar a nosaltres per a qualsevol dificultat, dubte o suggeriment o incidència que tingueu com a família de l'institut.

Durant aquest confinament, hem mantingut el contacte amb l'institut, el qual ha realitzat diverses accions, per facilitar ajuts a les famílies: repartiment de targetes de beques de menjador, de tauletes i de portàtils per a famílies que ho requerien. També hem intentat transmetre a l'institut, a partir de les inquietuds que ens han comunicat algunes famílies (sobre el treball acadèmic no presencial): la necessitat de reforçar el seguiment setmanal dels alumnes, la importància de les tutories, el seguiment més individualitat d'alguns alumnes que ho necessiten especialment i la necessitat d'unificar aquest treball i seguiment a tots els grups i nivells de l'institut.

Per una altra banda, continuem treballant en el manteniment i creació de noves comissions mixtes (professorat, alumnes i famílies) que puguin ajudar en les noves necessitats que preveiem que poden anar sorgint a nivell més social i econòmic en les famílies. I també, donar continuïtat a les comissions amb més trajectòria (Convivència, Biblioteca, Ambiental, Formació...) adaptant-les a la nova realitat que ens trobarem. Hem manifestat també a l'institut la disposició com a Ampa a col·laborar més estretament amb ells, en aquestes circumstàncies especials actuals i els oferim suport econòmic, si cal, en la nova situació actual, per l'adquisició de materials digitals (tauletes, portàtils).

Des de l'AMPA també hem donat suport a aquest curs, molt especialment, la formació interna i de l'alumnat, oferint suport per a poder realitzar determinades accions formatives: algunes de les quals es van quedar aturades pel confinament. El suport a aquestes mesures formatives, creiem que és beneficiós per als nostres fills i filles: per millorar la convivència, el clima de treball al centre i la qualitat educativa.

Respecte a les activitats extraescolars, com algunes famílies ja us heu trobat, algunes han hagut de suspendre's i altres s'han portat a terme de forma virtual. Esperem poder mantenir la proposta d'aquest any per al pròxim curs escolar 2020/2021, que estem ara intentant organitzar-la amb la nova situació. Al llarg d'aquest mes de juny, us informarem de la proposta d'activitats extraescolars per al pròxim curs escolar.

Seguirem en contacte amb vosaltres i us animen a poder participar i col·laborar amb l'AMPA, com pugueu. Us recordem que les juntes mensuals són obertes i el nostre contacte: ampafortpius@gmail.com.


AMPA Institut Fort Pius