Passa al contingut principal

Missatge per al curs 2020-21 i informacions pràctiques.Benvolgudes famílies, 

Esperem que estigueu tots bé. El proper curs serà un curs diferent. Serà un curs difícil. En un any on encarem el context de pandèmia amb nou equip de direcció, al que desitgem tots els encerts i al qual oferim tota la nostra col·laboració. També des de la junta de l'AMPA, renovada el curs passat, us animem a totes les famílies a sumar tot el que pugueu, perquè si en algun moment no podem fer classes amb relativa normalitat, com és previsible, ens caldrà posar molt de part nostra per buscar la manera d’assegurar que totes i tots els alumnes del Fort Pius puguin continuar la seva educació. Per això des de l’AMPA volem que els canals de comunicació entre les famílies siguin aquest any molt més fluids i vius que en d’altres cursos, i en aquest sentit us demanem que ens feu arribar totes les vostres inquietud
s, dubtes i propostes de col·laboració (ampafortpius@gmail.com). 


Ens caldrà estar tots alerta i atents a les necessitats de l'alumnat, de les famílies, i del professorat i l’equip directiu. Des de l’AMPA us convidem a que us en feu socis i si teniu disponibilitat que hi vingueu a col·laborar, cadascú de la manera que s’hi senti més còmode, també venint a les juntes mensuals, que són sempre obertes. També volem donar la benvinguda a totes les famílies que sou noves a l’Institut. Confiem que us hi sentiu com a casa, i us demanem que ens feu arribar els vostres dubtes, punts de vista i suggeriments al correu de l’AMPA. 

Us fem arribar des de l'AMPA dos arxius amb diversos documents amb informacions importants relatives al proper curs. Us demanem disculpes als que vau intentar pagar la quota de l'AMPA a mitjans de juliol i no vàreu poder, o als que aquesta informació pràctica us arribi una mica tard. En canviar tot el procediment per fer la matrícula i informar les noves famílies, sabem que no tenir abans tota aquesta informació ha creat una mica de confusió. Gràcies per la vostra comprensió. 

Les informacions pràctiques que us adjuntem són aquéstes:


Obre l'arxiu1 Inscripcio AMPA i taquilles 2020-21: En aquest arxiu, els detalls per fer el pagament de la quota de l’AMPA (30€, un únic pagament per família) i, els que en vulgueu, de la taquilla (40€, de moment només una taquilla per família), indicant sempre el nom i curs de la vostra filla o fill gran a l’Institut. Quan hagueu fel el pagament, notifiqueu-ho si us plau en aquest formulari, on podreu indicar les vostres dades de contacte.

Obre l'arxiu2 Informacions AMPA 2020-21: En l’altre arxiu, un díptic informatiu de l’AMPA, per tal que conegueu el que fem, en què col·laborem i la proposta d'activitats extraescolars per al proper curs 2020/2021. També hi trobareu els horaris i el full d’inscripció de les extraescolars (podeu emplenar el mateix PDF i enviar-lo en el format que vulgueu [pdf emplenat, escanejat, fotografia] per correu electrònic entre juliol i setembre a extraescolarsampafortpius@gmail.com; per fer la inscripció a les extraescolars de Teatre i Anglès, heu d'omplir únicament el full específic que us adjuntem per aquestes dues activitats i enviar-la al correu d'extraescolars, la de teatre, o al correu d'International House que teniu indicat, la d'anglès). Les extraescolars comencen a l'octubre, amb l'excepció dels grups de teatre que continuen del curs passat, que ja han rebut informació directament de la Companyia Nocturna. I, finalment, les instruccions per utilitzar el sistema de reaprofitament de llibres Iddink amb el codi de l’Institut.

Rebeu una cordial salutació,

Adolf Díaz Capón
President de l’AMPA de l’Institut Fort Pius